Menu Luk

Bondemarked 2020

 

Jordbrugsfonden SamsØkologisk og Økologisk Samsø inviterer til Bondemarkeder på Samsø

19. juli, 2. august, 16. august & 30. august 2020

Søndage fra kl. 11:00 – 15:00

Det er med stor glæde, at vi endelig kan invitere til sommerens bondemarkeder i Alstrup. Markederne byder på rig mulighed for at smage og opleve et bredt udvalg af højkvalitetsvarer produceret på Samsø - lige fra friske økologiske grøntsager, brød, ænder, mel, øl og vin til lokalt produceret kød, sæber & wellness, kunsthåndværk og mange andre lokale produkter. Der vil desuden være underholdning og mini-koncerter med lokale musikere og kunstnere.

Vi respekterer selvfølgelig myndighedernes forsamlings-anvisninger, ligesom vi beder vores gæster om at hjælpe os med at holde afstand og anvende det opstillede håndsprit. Vi beder om forståelse, hvis der opstår ventetid ved indgangen. Vi gør opmærksom på, at vi har begrænset parkeringskapacitet og vi opfordrer derfor vores gæster til at komme på cykel, løbehjul, til fods eller med bus (se www.rejseplanen.dk)

Jordbrugsfonden SamsØkologisk arbejder for at fremme den økologisk produktion på Samsø, og sammen med foreningen Økologisk Samsø informere om økologi og bæredygtighed. Bondemarkederne i Alstrup er blot en af vores aktiviteter, vi arrangerer løbende fællesspisninger, foredrag og debatmøder.

Vi er taknemmelige for at Jordbrugsfonden SamsØkologisk har fået støtte fra Erhvervsministeriets Landdistriktspulje til at udvikle en afsætningsplatform for lokalt producerede og bæredygtige varer med afsæt i FN’s Verdensmål nr. 12, som handler om bæredygtig produktion og forbrug (læs mere om Verdensmålene her). Så snart vi må være flere samlet på én gang, er det hensigten at udvide programmet med foredrag, debatoplæg og workshops.

Har du et økologisk, sprøjtefrit, lokalt produkt eller et håndværk du gerne vil sælge på årets bondemarkeder?

Information til stadeholdere

Bondemarkederne er gennemført med støtte fra Erhvervsministeriets Landdistriktspulje.